Kérjük támogassa természetvédelmi és ismeretterjesztő tevékenységünket Szja 1% rendelkezéssel ! Adószám: 18702862-1-13
 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy ez az oldal nem webáruház ! Termékeinket e-mailen lehet megrendelni, de csak személyes átvétel lehetséges, postázni, házhoz szállítani nem áll módunkban.

Rendeléssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük érdeklődjön Varga Péternél !


Letölthető csengőhangok

Ingyenesen letölthető csengőhangok mobilra itt .


Idén is kapható a 2024-es Börzsöny falinaptár

A 20 éves Börzsöny Alapítvány most is elkészítette gyönyörű falinaptárát. A Börzsönyhöz és a Dunakanyarhoz kapcsolódó, csoportunk fotósai által készített képekkel illusztrált naptár igazán szép karácsonyi ajándék lehet. A naptár bevételét teljes egészében a Börzsöny Alapítvány munkájára fordítjuk, támogatói ára idén is 3 000.-Ft.

Rendeléssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük érdeklődjön Varga Péternél !


"B" típusú madárodú

A legelterjedtebb odú típus, melyben könnyen megtelepíthetőek széncinegék, mezei verebek, erdős területen örvös légykapók, csuszkák. 25mm vastag fenyődeszkából, favédő lazúr impregnálással készül, teteje időjárás álló bevonattal ellátott, zsanérral nyitható.

Ezt az összeépített változatot azonnal kiakaszthatjuk, további munkákat nem kell elvégezni rajta. A felakasztó kampót és kengyelt mellékeljük.

Varga Péternél rendelhető, ára 4 000.-Ft. Kérjük vegye figyelembe, hogyha nem csak egy odút szeretne, ezek legyártása néhány napot igénybe vehet!

Kapcsolat