Kérjük támogassa természetvédelmi és ismeretterjesztő tevékenységünket a 16200230-10020377 számlára utalt összeggel, vagy természetbeni felajánlással!
 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy ez az oldal nem webáruház ! Termékeinket e-mailen lehet megrendelni, de csak személyes átvétel lehetséges, postázni, házhoz szállítani nem áll módunkban.

Rendeléssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük érdeklődjön Varga Péternél !


Letölthető csengőhangok

Ingyenesen letölthető csengőhangok mobilra itt .Odúlakó madaraink védelme

Megjelent és csoportunknál megrendelhető az Odúlakó madaraink védelme című könyv, Nagy Csaba tagtársunk szerkesztésében! A kötet a fajcsoportokat jól ismerő szerzők bevonásával készült, a könyvet rengeteg fotó illusztrálja. Az odúlakó fajok látványos bemutatásán túl segítséget nyújt a mesterséges odúk gyártása, kihelyezése területén és az odútelepek szakszerű létrehozásában és azok kezelésében is.

Ide kattintva ízelítőt kap a könyvből.

"B" típusú madárodú

A legelterjedtebb odú típus, melyben könnyen megtelepíthetőek széncinegék, mezei verebek, erdős területen örvös légykapók, csuszkák. 25mm vastag fenyődeszkából, lenolajos impregnálással készül, teteje időjárás álló bevonattal ellátott, nyitható.

Ezt az összeépített változatot azonnal kiakaszthatjuk, további munkákat nem kell elvégezni rajta. A felakasztó kampót és kengyelt mellékeljük.

Varga Péternél rendelhető, ára 3000.-Ft ÁFÁ-val. Kérjük vegye figyelembe, hogyha nem csak egy odút szeretne, ezek legyártása néhány napot igénybe vehet!

Kapcsolat

"B" típusú madárodú, lapraszerelt változat

A lapra szerelt változatot barkácsoló kedvű madár barátoknak ajánljuk, ehhez az egységcsomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges szögeket, zsanért stb. A gyártásra előkészített odút akár óvodás, vagy kisiskolás gyermekekkel is összeépíthetjük, a mellékelt útmutató alapján. A felakasztó kampót és kengyelt hozzá adjuk.

Varga Péternél rendelhető, ára 2500.-Ft ÁFÁ-val. Kérjük vegye figyelembe, hogyha nem csak egy odút szeretne, ezek legyártása néhány napot igénybe vehet!

Kapcsolat


Madáretető, lapraszerelt változat

Hasonlóan az összeépíthető odúhoz, az egységcsomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges szögeket, csavarokat és fa alkatrészeket. A gyártásra előkészített etetőt akár óvodás, vagy kisiskolás gyermekekkel is összeépíthetjük, a mellékelt útmutató alapján. A tető időjárás álló dekorit lapokból, a többi alkatrész festhető fa lemezből készül.

Kitűnő ajándék természetkedvelőknek, madárbarátoknak.

Varga Péternél rendelhető, ára 2500.-Ft ÁFÁ-val. Kérjük vegye figyelembe, hogyha nem csak egy etetőt szeretne, ezek legyártása néhány napot igénybe vehet!

Kapcsolat