Kérjük támogassa természetvédelmi és ismeretterjesztő tevékenységünket !
 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy ez az oldal nem webáruház ! Termékeinket e-mailen lehet megrendelni, de csak személyes átvétel lehetséges, postázni, házhoz szállítani nem áll módunkban.

Rendeléssel kapcsolatos kérdéseivel kérjük érdeklődjön Varga Péternél !


Letölthető csengőhangok

Ingyenesen letölthető csengőhangok mobilra itt .

Letölthető A4 naptár

2022 naptár, A4 méret, pdf: 2022.pdfOdúlakó madaraink védelme

Megjelent és csoportunknál megrendelhető az Odúlakó madaraink védelme című könyv, Nagy Csaba tagtársunk szerkesztésében! A kötet a fajcsoportokat jól ismerő szerzők bevonásával készült, a könyvet rengeteg fotó illusztrálja. Az odúlakó fajok látványos bemutatásán túl segítséget nyújt a mesterséges odúk gyártása, kihelyezése területén és az odútelepek szakszerű létrehozásában és azok kezelésében is.

Ide kattintva ízelítőt kap a könyvből.

"B" típusú madárodú

A legelterjedtebb odú típus, melyben könnyen megtelepíthetőek széncinegék, mezei verebek, erdős területen örvös légykapók, csuszkák. 25mm vastag fenyődeszkából, lenolajos impregnálással készül, teteje időjárás álló bevonattal ellátott, nyitható.

Ezt az összeépített változatot azonnal kiakaszthatjuk, további munkákat nem kell elvégezni rajta. A felakasztó kampót és kengyelt mellékeljük.

Varga Péternél rendelhető, ára 3000.-Ft ÁFÁ-val. Kérjük vegye figyelembe, hogyha nem csak egy odút szeretne, ezek legyártása néhány napot igénybe vehet!

Kapcsolat